Hesabını ve Verilerini Silme
Son güncelleme: 23 Eylül 2026
Dove hesabını ve ona bağlı verileri istediğin zaman silebilirsin.
Uygulamadan
- Uygulamada Ben sekmesine git.
- Ayarlar → Hesap → Hesabımı sil'e dokun.
- Onayla.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı telefon numarasıyla birlikte guvenlik@neuros.com.tr adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra talebin en geç 30 gün içinde işlenir.
Ne silinir, ne kadar sürede
- Hesabın hemen gizlenir; 30 gün içinde geri dönersen hesabın geri açılır.
- 30 gün sonra profilin, fotoğrafların, mülakat verin, mesajların, eşleşmelerin ve yüz şablonun kalıcı olarak silinir.
- Yasal zorunluluk veya açık bir şikâyet vakası nedeniyle saklanması gereken sınırlı kayıtlar (örneğin kötüye kullanımı önlemek için şifrelenmiş telefon özeti) yalnızca gerekli süre boyunca tutulur.